mandag 6. mars 2017

Kulturfabrikken: Freerunning og Parkour

Kurs i Freerunning og Parkour i Oddahallen lørdag 18. mars kl 10:00 - 16:00.
Sammen Odda fotballklubb inviterer Kulturfabrikken til kurs i Freerunning og Parkour. Det skjer i Oddahallen lørdag 18. mars kl 10:00 - 16:00.

Kurset er for de som er nysgjerrige på bevegelse, balanse, kampsport og utfordrende hopp og sprett.

Kursleder
Kursleder heter Andreas Larsstuen Noreide og er aktiv instruktør på Sotra. Her har han gjennom flere år jobbet med bevegelsesorientert kursing av ungdom.

Kvalitetsklubb
For å lede må du kunne mennesker. Hva skjer når de du leder er yngre enn deg? og tenker annerledes? Har andre idealer? Og andre interesser? Og de vil bestemme selv?

Ungdomsarbeid er alltid i endring. Derfor vil OFK (Kvalitetsklubben) og kursleder by på 30 minutter inspirasjon for voksne og idrettsleder. Dette skjer kl 12:30 - 13:00 i klubbhuset på Eide. Etter møte med Andreas vil det bli 30 minutter med refleksjon og erfaringsdeling sammen med Ørjan Årekoll.

Deltagere
Dette passer for alle mellom 13 og 16 år som er kjent med Snowboarding, kampsport, fotball, hopp og turn. Generell god motorisk nysgjerrighet er det som trengs for å få prøve seg.

Vi inviterer alle - både jenter og gutter - til å bli med og prøve dette nye tilbudet. Vi inviterer både Skatere, turn, ski, fotball, gamere, syklere, hoppere, dansere og andre.

Påmelding
Vi har satt opp dette skjemaet for å registrere påmeldte. Dere finner også påmeldingsskjema nederst i dette blogginnlegget.

I denne filmen kan dere se kursholder Andreas utføre en av øvelsene vi skal prøve på kurset:

Et innlegg delt av Andreas L. Nordeide (@andnor81)

Enkelte øvelser kan være utfordrende og vil vil at alle selv tar ansvar for evt. skader. Røde kors vil være tilstede under kurset, men egenansvar er viktig. Derfor vil vi at alle foresatte møter opp sammen med deltageren slik at vi får underskrevet en egenansvarsdokument. Dere kan lese dette her.

Vi gleder oss til å møte dere i Oddahallen lørdag kl 09:45. Så er vi klar til å starte kl 10:00.

Hilsen OFK og Kulturfabrikken.

Påmelding:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar