onsdag 29. mars 2017

Kulturprisen tildelt Halvor Skare

Kulturprisvinner Odda kommune 2016
Onsdag 29. mars ble kulturprisen for Odda kommune tildelt Halvor Skare. Det var driftskomiteens leder - Emil Tomasgaard - som sammen med kultursjefen hadde avtalt et hemmelig hjemmebesøk på Eide.

Intetanende åpnet Skare døra og ble fortalt at han var blitt tildelt prisen. Han ble veldig overrasket og stolt. Vi ble invitert inn til fotografering og gratulasjoner til kona. 

Halvor har gjennom hele sitt voksne liv bidratt til utallige treningsøkter for barn- og unge som er interessert i fotball.

Foruten heder og ære får Halvor Skare et stort diplom og et eget show. Her vil ha motta flere gaver, men først og fremst oppmerksomhet.

Tildelingsshow
Vi vet at mottagere av kulturpriser har gjort en stor innsats over mange år. Det er mye som er gjort og mange som er blitt involvert. Derfor er det mange historier å fortelle og mange som vil gratulere.

Sammen med Halvor Skare skal vi finne en god dato for et tildelingsshow. Dette vil kreve en spennende "bli kjent med Halvor"-periode. Vi skal finne de gode minnene, de gode historiene, de ukjente møtene og de overraskende hendelsene. Alt som bidrar til at Halvor blir takket for det fantastiske arbeidet han har gjort som trener for barn- og unge i Odda. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar