mandag 27. mars 2017

Barn- og unge på Zinkencup

Boliden og OFK etablerer Zinkencup ute på Eide. 
Zinkencup har holdt det gående i mange år, men nå skjer det endringer. OFK flytter hele arrangementet ut av Odda hallen og ut på banenen rundt om på Eide.

"Heile turneringen har et budsjett på 400.000,- og mye av summen går til utvikling"; forteller Ørjan Aarekol.

OFK ser viktigheten av å videreutvikle fotballklubben. Det handler om å skape en kjekk og god oppvekst med inspirerende og kreative rammer. Blant annet har OFK kjøpt inn Bobblefotballer. "Dette kommer til å bli den store hit`en i år. Vi har skaffet oss 5 røde og 5 blå baller og alle kan få prøve i ballbingen på Eide"; sier Aarekol. De hadde en test på dette sist torsdag som dere kan se filmet på OFK sin Facebookside.   

Overnatting på ungdomskolen
Det er 38 lag og ca 600 deltagere påmeldt Zinkencup 2017. For første gang overnatter 250 personer på Odda ungdomsskole. "Det er slike opplevelser som skaper sosialt lim og gode minner og vi er spesielt takknemlig for at Ungdomsskolen og Odda kommune er positive til å bruke skolebyggene på eide"; forteller Ørjan Aarekol.

Årlig arrangement
Vi satser på at dette arrangementet blir et årlig arrangement. Det kan helt sikkert utvikles og da er det plass for mange aktører. Vi oppforedrer derfor alle til å ta en tur opp på Eide i kommende helg for å se på kamper og folkeliv. Det kan være til inspirasjon. Hva kan gjøres på kino, kulturhus, sentrum, smelteverkstomta og andre steder i kommunen? det får vi kanskje se på Zinkencup 2018.Lykke til med arrangementet.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar