torsdag 8. september 2016

Kulturprisen tildelt Emil Myhre

Emil Myhre har fått Odda kommune sin kulturpris for 2015.
Onsdag 7. september ble kulturprisen for Odda kommune tildelt Emil Myhre. Det var driftskomiteens leder - Emil Tomagaard - som sammen med undertegnede hadde avtalt hjemmebesøk med kona til Emil.

Intetanende åpnet Emil døra og ble fortalt at han var blitt tildelt prisen. Myhre ble veldig overrasket og stolt. Vi ble invitert på kaffe og kake, samt 100 gode historier fra et langt live med friluftsliv, folkehelse og varder.

Foruten heder og ære fikk Emil Myhre et stort diplom og et eget show. Her vil ha motta flere gaver, men først og fremst oppmerksomhet.

Tildelingsshow
Vi vet at mottagere av kulturpriser har gjort en stor innsats over mange år. Det er mye som er gjort og mange som er blitt involvert. Derfor er det mange historier å fortelle og mange som vil gratulere.

Den 20. oktober vil det derfor bli et eget arrangement til ære for prisvinner Emil Myhre. Alle er velkomne. Vi vil oppsummere mye av det arbeidet som Emil har stått for gjennom alle sine år som frivillig, samt overraske han med besøk og historier som kanskje trenger en oppfriskning.

Latteren kommer til å sitte like løst som godordene fra venner, kolleger og samarbeidspartnere som vil være til stede i Odda kino sammen med oss.

Kvelden avsluttes med premiere på en naturfilm produsert av Norexplore. Her vises de spektakulære fjellene rundt Odda sammen med blant annet Yngve Westerheim.

Velkommen til Odda kino torsdag 20. oktober kl 18:00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar