torsdag 30. november 2017

Filmklubb i Odda


Fredag 10 november møttes et 20-talls filminteresserte til formiddagsvisning. Det var Odda kino, Odda frivilligsentral og Odda folkebibliotek som inviterte.

"Det er mange som er interessert i film, men det passer ikke alltid å se filmer på kvelden"; forteller kinosjef Bjørg Skogasel.

Kinoklubb.no er en nasjonal klubb for filminteresserte. De velger ut åtte kvalitetsfilmer hvert år. Det koster 149,- å være medlem. Og som medlem får du åtte kinobilletter til halv pris.

"Når disse Kinoklubb-filmene vises lager vi en ekstraforestilling på formiddagen"; sier Skogasel.

Samtidig er det stort behov for hjelp med pålogging, registrering og kjøp av eBilletter på mobil. Derfor er Frivilligsentralens ledere Elin Myran med og veileder.Filmen vi skulle se heter Mord på Orientekspressen. Dette er en legendarisk historie fra 1934 som ble ført i pennen av Agatha Christie. Derfor stilte Biblioteksjef Else Marie Sandal opp for å gi oss en liten innføring i forfatterskapet til denne fantastiske krimforfatteren.

I tillegg hadde Elin Myran forberedt en presentasjon av sin favorittfilm: Mord på Orientekspressen (1974).

Vi skal ha åtte slike arrangementer i kommende år. Det er bare å melde seg på gjennom nettsiden til www.kinoklubb.no. Også kan du like Facebooksiden til Odda kino- og kulturscene. Da blir du oppdatert. I tillegg sender Kinoklubb.no ut en tekstmelding med påminnelse to dager før neste filmklubb-treff.

Det ble en strålende time med kunnskap, latter, film og krim. Så var det premiere på den nye versjonen av filmen. Og den kan du se Trailer på her.    Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar