mandag 19. juni 2017

Odda har besøk av Andrè ØvredalHva skjer når Andrè Øvredal kommer til Odda? Jo - han har med seg et internasjonalt filmmanus, 50 medarbeidere, Hollywodd skuespillere, locationansvarlig, lys, lyd, skuespillere, produksjon og et behov for både statister, lokale tilretteleggere og masse annet spennende.

Andrè er regissør på den kommende storfilmene Mortal. Den filmes i disse dager - 20 - 25 juni 2017. Det skjer blant annet i Odda sentrum. På shell, Røldalsveien, Barneskolen og Buerdalen.

Hva har han gjort før? En av hans forrige filmer så slik ut. med Otto jespersen som hovedkarakter fikk vi møte de norske Trollene.Denne gangen skal han fortelle en ny historie. En amerikaner våkner opp på fjellet. forslått, opprevet og tydelig påvirket av ytre krefter. han oppsøker byen. En psyklog. og politiet oppsøker han. Så starter kampen om å beherske sine krefter.I filmen blir Odda senteret for handlingen. Legekontor, politistajon, psykologkontor, slagsmål, vandring i fjellet osv.

Hvordan vil vi merke dette?

Gater stenges. Helikoptere lander og tar av. Bybildet endres. Hotellet blir gjort om til Legesenter. Farveland blir gjort om. Tannelegekontoret blir gjort om. trafikken blir omregulert. Broer sprenges og helikoptere styrter.

Er du litt nysgjerrig på hva dette blir? Det blir en helaftens spillefilm. Den filmes på engelsk - fordi den skal sendes ut i verden. Den filmes i Odda - fordi odda er spennende lokasjon for historien.

Dette er både gøy, spennende, annerledes og det skjer nå. Hurra - la oss ta godt vare på Andre og hans folk mens de er på besøk hos oss. Om en drøyt år er det filmpremiere. Og hvem kommer ikke til Odda kino da?

Her er trailer fra Andrè Øvredal sin siste film. Skrekk er tema.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar