torsdag 15. desember 2016

Kulturfabrikken: BarnekorprosjektVi lager et barnekorprosjekt for 6 - 10 år gamle gutter og jenter. Det blir tre øvelser og en konsert.

Når: 
Onsdag 4. januar kl 18:00 - 19:00
Onsdag 11. januar kl 18:00 - 19:00
Onsdag 18. januar kl 18:00 - 19:00
Freddag 20. januar kl 17:00 - 21:00

Hvor: 
Vi øver på Meieriet, mens konserten blir i Odda kino.

Mål: 
Vi fremfører de to sangen for premierepublikummet i Odda kino under premieren på filmen til Marcus & Martinus. Dette vil vi filme og dele med teamet til Marcus & Martinus.

Hvem leder:
Margot-Helene vil være sammen med ungene og bidra til at dette blir en flott opplevelse. Hun er både lærer, musiker, komponist og sanger.

Påmelding: 
Tilbudet ble fulltegnet på 12 timer. Alle 24 får bli med. Lik siden vår på Facebook - så vil du være oppdatert på nye tilbud for barn- og unge.

Repertoar: 
Vi har valgt ut disse to sangene. De har ulike vanskelighetsgrader inne i sangen, artige tekster, de er kjente og det sanger som kan få flotte moves :-) Vi håper at ungene også har ideer på hva slags antrekk de skal ha osv.

Elektrisk:


Instrumental på Spotify:Hei


Instrumental på Spotify:Vi gleder oss til å møte dere på Meieriet onsdag 4. januar kl 18:00.

Kulturfabrikken er et pilotprosjekt for Odda kultur. Her samarbeider vi med frivillige lag, organisasjoner og enkeltpersoner for å skape spennende og engasjerende prosjekter for barn- og unge i Odda kommune. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar