torsdag 17. november 2016

Oddakonferansen om kvalitetHvordan utvikle godt lagsarbeid for barn- og unge? Og er godt det samme som kvalitet? hva er forskjellen på godt og kvalitet? Og hva med de frivillige? Kan vi stille krav til frivillige?

For å utvikle et samfunn må vi se på kvalitetsarbeid. Vi må forstår hva kvalitet innebærer, hvordan det oppstår, utvikles og hva det skaper. Odda kommune samarbeider med Odda fotballklubb. Ved å dele kunnskap og erfaringer kan vi sammen reflektere over hvordan kvalitet utvikles i ulike lag og organisasjoner som jobber med barn- og unge.

Odda fotballklubb inviterte derfor til Oddakonferansen 9. november 2016. Dette er et stor sprang videre for kommunens samarbeid om utvikling av kvalitet i lagsarbeid.

  • Odda fotballklubb delte sine erfaringer fra kvalitetsklubbarbeidet gjennom Norges fotballforbund. 
  • Kultursjefen reflekterte over hva kvalitet er, og hvordan det kan forstås. 
  • Antidoping Norge delte sine erfaringer og sammen med de fremmøtte ble det en god arena for utvikling av et bedre samfunn for barn- og unge.

Stor takk til Anne-Britt Brekke og Ørjan Aarekol for det flotte samarbeidet vi i kommunen opplever. Kvalitet er summen av den forbedringen vi skaper sammen - hele tiden!

Vi gleder oss til neste års Oddakonferanse. Kvalitet skapes sammen!  
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar